BAMYA ve BEŞAMEL SOS HAKKINDA BİLGİLER !!!
Bamya : Bamya pişirirken genelde salyalı bir görüntü ortaya çıkar. Bunun olmaması için bir limonu ikiye bölün ve kabuğu ile birlikte tencerenin içine atın. Bamyanız hem daha lezzetli hem de salyasız olacaktır.
- 100 gr. bamyada günlük magnezyum ihtiyacımızın üçte birini karşılayacak ve günlük demir ihtiyacımızın hepsini sağlayacak seviyede zengin minerel vardır.
Beşamel Sosu : Bu tarz sütlü soslarda , tuz sütü keser. O yüzden kıvamı bulduktan sonra tuzu eklerseniz daha lezzetli bir sonuç elde edebilirsiniz.
BEĞENDİYSENİZ YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN :)
Category: bamya, beşamel sos, mutfak ile ilgili bilgiler
0 yorum