General Mobile Discovery AİR İncelemesi

booteknik | 02:23 | 0 yorum

General Mobile firması bildiğimiz üzere Gionne firmasının Türkiye temsilcisi.Discovery modelli telefon ile büyük çıkışlar yakalayan General Mobile firması yeni çıkardığı modellerle istediği çıkışı yakalayamadı.Fakat şimdi tanıtacağım Discovery Air modelinde baya iddalılar.Sizce haklılar mi değiller mi ? Öğrenmek için makalemizin devamını okuyun.

CİHAZ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

İlk başta en dikkat çeken özelliği en ince ve hafif HD telefon olması.Discovery Air 5.1 mm inceliğinde ve 98 gram.Yanlış okumadınız 98 gram.Ekran özellikleri ise
SUPER AMOLED ekrana sahip olup 4.8 inç ekrana sahip.Bana sorarsanız bu az olmuş.Daha büyük olabilirdi.Ya da ben büyük ekranlı telefon sevdiğim için olabilir .
Cihazın teknik özelliklerine geçersek yine MediaTek' in ARM Cortex A7 işlemcisini kullanacak.Cihaz 8 çekirdekli olup 1.7 ghz lik işlemci hızına sahip.
Telefonun en büyük eksiklerinden biri de hala GB RAM kullanması.Bu gayet üzücü bir durum.16 GB dahili hafızası bulunmakta.
Discovery AİR' in kamera özellikleri ise 8mp arka, 5 MP ön kamerası.İkinci eksiğimiz ise arka kamera .Ön kamera yeterli olsa da arka kamera bana göre gayet yetersiz kaldı.Ve cihaz 2050 mah batarya ya sahip.
General Mobile firması Discovery Air ile büyük çıkışlar yakalamayı düşünüyor.Bana sorarsanız Discovery 1 kadar tutulamayacaktır.Ve Discovery Air' in fiyatı ise 799 TL .

Sizce yeni çıkacak olan model nasıl ? ihtiyaçlarınızı karşılar mi ? Yada Discovery Air'in yerine önerebileceğiniz cihaz var mı? Sizce bu cihaz tutar mi? Yorumlarınızı bekliyorum .

Category: , , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum