Youtube otomatik çalma autoplay=1

booteknik | 06:55 | 0 yorum

Bu yöntemi kendi kartvizit siteme arkaplan müziği koyarken buldum. Müziği.mp3 şeklinde koyduğumda güzel bir şekilde çalıyordu fakat şarkıyı bir hosta yüklemem gerekiyordu. Bazı sorunlar çıktı, o sorunları bir kenara bırakın, idmansiteye girdiğiniz anda müziği indirmeye çalışıyordu.
Konumuza gelelim :) Sitenizin arkaplanına bir müzik koyacaksınız, youtube’dan istediğiniz müziği bulup embed kodunu alıyorsunuz. Ama kodu Use old embed code seçeneğini işaretleyip almanız gerekiyor. Daha sonra aşağıda şu şekilde bir kod görüntüleniyor.

Arkadaşlar eğer fazla uğraşmak istemiyorsanız, hani site arkaplanına felan koymayacağım diyorsanız, aşağıdaki kodu kullanın.
Site arkaplanına koymak için aşağıdan devam.



Burada tek yapmanız gereken yer autoplay=1 yazan yer ile yazdığım kısımları kendi kodunuzda yerine yerleştirmek. Eğer istediğiniz bir videoyu koda koymak istiyorsanız, http://www.youtube.com/watch?v=uv8nGq-XMQM örnek linkindeki kırmızı kısmı alıp koddaki kırmızı yere yapıştırın.
Ve şunu önemle vurgulamak istiyorum. Bunu siteye arkaplan yapmak için kullanacağız, o yüzden yukarıdaki kodu,
kodundan sonra eklemelisiniz ve height ve width değerlerini 0 yapmamalısınız.Mutlaka width veya height değerlerinden birinin 1 olması gerekir. Yoksa video başlamaz. 

Category: , , , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum