BADEM ve BAL İLE İLGİLİ PÜF NOKTALAR ?

booteknik | 10:09 | 0 yorum

Badem :  Bademlerinizi toz şekere bulayarak tencerede kızartınız. Çok lezzetli ve gevrek bademler elde edeceksiniz.



Bal : Saf olup olmadığını anlamak için bir kaşık balı soğuk suda ezin. Eğer su beyazlaşıyorsa, içinde nişasta yada un var demektir. Bal kavanozunu serin ve ışık almayan bir yerde ağzı açık olmayacak şekilde saklarsanız. hem balınız bozulmaz hem de besin değerlerinde bir eksilme görülmez.


Deneyen varsa yorum olarak sonuçlarını yazabilir :)


Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum