Windows 8 Başlat Menüsü Ekleme

booteknik | 12:32 | 0 yorum

Microsoft‘un yeni işletim sistemi olarak piyasaya sunduğu Windows 8 yenilikler getirmesiyle birlikte bir çok soru işaretinide beraberinde getirdi. Microsoft’un eski sürümlerinde bulunan bir çok özellik Windows 8′de değiştirilmiş veya kaldırılmış.
Windows 8‘de bulunmayan bir özellik ise Başlat Menüsü Microsoft‘un hangi akla hizmet bu kadar kullanım kolaylığı sağlayan bir seçeneği kaldırır bunu anlamak mümkün değil. Ancak  Windows 8 Başlat Menüsü Ekleme ? Sorusunun cevabı çok zor değil çok basit bir şekilde Başlat Menüsü ekleyebiliyorsunuz.
Kısa bi anlatım ile Windows 8 Başlat Menüsüsü ekleyebilirsiniz. Bunun için yazımızda anlattığımız adımları doğru uygulayarak işlemi başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Windows 8 Başlat Menüsü Ekleme

StartIsBack

StartIsBack uygulaması Windows 8’e başlat menüsü eklemenizde yardımcı olur. Bilgisayarınızda Windows 7 tarzında bir başlat menüsü ekler. Program ücretli ancak 30 gün boyunca ücretsiz bir şekilde kullanma şansına sahipsiniz.
windows 8 başlat menüsü ekle
StartIsBack İndir ( 3 dolar, 30 gün ücretsiz deneme sürümü )

StartMenu8

StartMenu8 uygulaması ile Windows 8’e başlat menüsü ekleyebilirsiniz. Yine Windows 7 tarzında bir başlat menüsü tarzında bir menü seçeneği sunmuş. İsterseniz tasarımını değiştirebiliyorsunuz. Programı ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.
windows-8-baslat_menusu
StartMenu8 İndir ( Ücretsiz )

 Pokki

Pokki uygulamasının sağladığı başlat menüsü tasarımı diğer iki uygulamadan görsel olarak daha iyi kullanım kolaylığı olarak daha rahattır. Ücretsiz olan bu uygulama kullanırken normal başlat menüsünün rahatlığının daha fazlasını size yaşatacak. Tasarım olarak benimde çok beğendiğim bu uygulamayı kullanmanızı öneririm.
windows-8-pokki-baslat_menusu.jpgsPokki İndir ( Ücretsiz )

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum