Truff Tarifi

booteknik | 13:34 | 0 yorum


Malzemeler


  • 1 paket krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket Eti burçak bisküvi
  • 2 paket Eti kakaolu bisküvi
  • 50 gr margarin
  • 2 ml. rom aroması (isteğe bağlı)
  • 1 paket çiğ krema

Tarif


  • 2 paket Eti Karam bitter
  • 1 paket krem şanti tozu 1 su bardağı süt ile çırpılır,
  • içine 50 gr. margarin konur.
  • Hazırlamış olduğumuz kremanın içine 1 pk. eti burçak ve 1 paket kakaolu bisküvi ufalanır yoğrulur, ele yapışmayan bir hamur elde edinceye kadar diğer kakaolu bisküvi eklenir, (arzuya göre rom da konur)
  • ceviz büyüklüğünde parçalar hazırlanır.
  • Biraz soğuması için buzdolabında bekletilir.
  • Ayrı bir yerde 2 pk. bitterimizi küçük parçalara ayırdıktan sonra 1 pk. çiğ krema ile benmari usulde eriterek dinlenmiş trufflarımız tel ızgara üzerinde erittiğimiz çikolata ile kaplanır,
  • arzu ettiğimiz şekilde üzeri süslenir.





Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum